Bas Wijnen

Voorzetramen vormen aanvullende glaspanelen die voor een bestaand raam worden geplaatst. Deze specifieke glasconstructie dient ter versterking van zowel thermische isolatie als geluidsisolatie. De toepassing van voorzetramen komt vooral van pas in situaties waar het bestaande enkele glas onvoldoende isolerende eigenschappen biedt, zoals bijvoorbeeld in historische woningen. Door het plaatsen van voorzetramen kunt u op doeltreffende wijze het comfort en de energie-efficiëntie van uw leefruimte verbeteren, zonder afbreuk te doen aan het oorspronkelijke karakter van uw huis.

Glassoorten

Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken biedt verschillende soorten glas aan voor verschillende toepassingen. Hieronder vindt u een overzicht van de glassoorten die wij leveren en plaatsen:

Naast deze verschillende soorten glas, biedt Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken ook verschillende mogelijkheden voor de afwerking van het glas. Zo kunnen wij het glas bijvoorbeeld voorzien van een speciale coating, zoals: zelfreinigende-, of kalkwerende coating.

Kortom, bij Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken kunt u terecht voor een professionele en uitgebreide glasservice voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren en plaatsen verschillende soorten glas voor verschillende toepassingen en bieden daarnaast persoonlijk advies om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze ervaren glaszetter staat voor u klaar om u te helpen bij glasschade en om uw glasproject van A tot Z te begeleiden.

Ontdek onze mogelijkheden