Bas Wijnen

Met een verscheidenheid aan decoratieve patronen draagt figuurglas bij aan het creëren van verfijnde privacy in verschillende ruimtes. De intrigerende patronen op het glas zorgen voor een beperking van het zicht, terwijl tegelijkertijd het kostbare natuurlijke licht behouden blijft. Deze symbiose van visuele bescherming en het in stand houden van een heldere ambiance maakt figuurglas tot een waardevolle aanwinst voor interieurontwerp. Of het nu gaat om badkamers, kantoren of woonruimtes, figuurglas voegt niet alleen een esthetisch element toe, maar creëert tevens een gezellige en comfortabele atmosfeer.

Glassoorten

Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken biedt verschillende soorten glas aan voor verschillende toepassingen. Hieronder vindt u een overzicht van de glassoorten die wij leveren en plaatsen:

Naast deze verschillende soorten glas, biedt Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken ook verschillende mogelijkheden voor de afwerking van het glas. Zo kunnen wij het glas bijvoorbeeld voorzien van een speciale coating, zoals: zelfreinigende-, of kalkwerende coating.

Kortom, bij Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken kunt u terecht voor een professionele en uitgebreide glasservice voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren en plaatsen verschillende soorten glas voor verschillende toepassingen en bieden daarnaast persoonlijk advies om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze ervaren glaszetter staat voor u klaar om u te helpen bij glasschade en om uw glasproject van A tot Z te begeleiden.

Ontdek onze mogelijkheden