Bas Wijnen

Enkel glas, bestaande uit een enkele glasplaat, heeft veelzijdige toepassingen en komt vaak voor in deuren en ramen, waar het natuurlijk licht binnenlaat. Naast deze gebruikelijke toepassingen, bieden wij tevens de mogelijkheid om op maat gemaakte douchewanden en glasplaten te leveren. Deze op maat gemaakte stukken kunnen dienen voor uiteenlopende doeleinden, en vormen een aanvulling op de functionaliteit en esthetiek van verschillende ruimtes in uw woning of project. Of het nu gaat om het creëren van een naadloze doucheomgeving of om het benadrukken van designelementen, ons aanbod van op maat gemaakt enkel glas opent deuren naar gevarieerde ontwerpmogelijkheden die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Glassoorten

Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken biedt verschillende soorten glas aan voor verschillende toepassingen. Hieronder vindt u een overzicht van de glassoorten die wij leveren en plaatsen:

Naast deze verschillende soorten glas, biedt Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken ook verschillende mogelijkheden voor de afwerking van het glas. Zo kunnen wij het glas bijvoorbeeld voorzien van een speciale coating, zoals: zelfreinigende-, of kalkwerende coating.

Kortom, bij Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken kunt u terecht voor een professionele en uitgebreide glasservice voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren en plaatsen verschillende soorten glas voor verschillende toepassingen en bieden daarnaast persoonlijk advies om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze ervaren glaszetter staat voor u klaar om u te helpen bij glasschade en om uw glasproject van A tot Z te begeleiden.

Ontdek onze mogelijkheden