Bas Wijnen

Timmerwerken

Bij Bas Wijnen – Timmerwerken & Glasservice zijn wij gespecialiseerd in het maken van carports en overkappingen op maat. Of u nu op zoek bent naar een overkapping voor uw terras of een carport om uw auto te beschermen tegen weersinvloeden, wij kunnen het voor u realiseren.

Onze timmermannen zijn ervaren vakmensen die het timmerwerk tot in de puntjes beheersen. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen zoals duurzaam hout en moderne technieken om uw overkapping of carport stevig en duurzaam te maken.

Bij het maken van een overkapping of carport houden wij altijd rekening met uw wensen en eisen. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn en wat het beste past bij uw situatie. Daarnaast denken wij graag met u mee over de uitvoering en uitstraling van de overkapping of carport, zodat het perfect past bij uw woning of bedrijfspand.

Als wij samen met u hebben besproken wat het beste is om te doen, maken wij een offerte op maat voor u. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Kortom, als u op zoek bent naar een professionele en ervaren timmerman voor het maken van een overkapping of carport, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk van hoog niveau en staan garant voor een goede service en kwaliteit.

Ontdek onze mogelijkheden