Bas Wijnen

Glasservice

Heeft u glasschade of wilt u advies en nieuw glas bestellen? Via Bas Wijnen – Bouw, Timmerwerken & Glasservice komt u direct in contact met een erkende glaszetter.

Glasservice

Bas Wijnen – Bouw, Timmerwerken & Glasservice biedt professionele glasservice voor particulieren en bedrijven. Wij begrijpen dat glasschade onverwacht kan zijn en dat u snel een oplossing nodig heeft. Daarom staan wij altijd voor u klaar en zorgen wij ervoor dat u direct in contact komt met een erkende glaszetter. Onze glaszetter is ervaren en vakkundig en kan u helpen met verschillende soorten glasschade, zoals een kapot raam of een gebarsten douchewand.

Naast onze snelle en professionele glasservice bieden wij ook advies en nieuwe glasleveringen. We begrijpen dat het kiezen van de juiste glassoort en -afmeting belangrijk is en daarom bieden we persoonlijk advies aan. Als u dat wenst, komen we bij u langs om de situatie te bekijken en om te adviseren welk type glas het meest geschikt is.

Glassoorten

Bas Wijnen – Bouw, Timmerwerken & Glasservice biedt verschillende soorten glas aan voor verschillende toepassingen. Hieronder vindt u een overzicht van de glassoorten die wij leveren en plaatsen:

Dubbel glas / isolatieglas: Dubbel glas is een thermische isolator die bestaat uit twee of meer glasplaten met daartussen een lucht- of gaslaag. Dit type glas wordt ook wel isolatieglas genoemd en is geschikt voor energiebesparing en geluidsisolatie.

Enkel glas: Enkel glas is een enkele glasplaat die geschikt is voor verschillende toepassingen, zoals in deuren, ramen en douchewanden.

Gehard en gelaagd veiligheidsglas: Gehard en gelaagd veiligheidsglas zijn speciale glassoorten die extra sterk zijn en bestand zijn tegen breuk en impact. Gehard glas wordt ook wel hardglas genoemd en is ideaal voor toepassingen waar extra sterkte nodig is, zoals in deuren en ramen. Gelaagd glas bestaat uit twee of meer glasplaten die aan elkaar zijn gelamineerd met een transparante folie. Dit type glas is ideaal voor toepassingen waar extra veiligheid nodig is, zoals in balkonafscheidingen en trappenhuizen.

Draadglas: Draadglas is een glassoort met een metalen draadraster in het midden van het glas. Dit type glas wordt vaak gebruikt in situaties waarbij extra veiligheid nodig is, zoals in deuren en trappenhuizen.

Glas in lood: Glas in lood is een decoratieve glassoort die bestaat uit verschillende gekleurde glasplaten die aan elkaar zijn gelood. Dit type glas wordt vaak gebruikt in decoratieve toepassingen, zoals in ramen en deuren.

Voorzetramen: Voorzetramen zijn extra glasplaten die voor een bestaand raam worden geplaatst. Dit type glas wordt gebruikt om extra isolatie en geluidsisolatie te bieden. Voorzetramen zijn een goede oplossing als u bijvoorbeeld in een oud huis woont waar het enkel glas niet voldoende isoleert.

 

Naast deze verschillende soorten glas, biedt Bas Wijnen – Bouw, Timmerwerken & Glasservice ook verschillende mogelijkheden voor de afwerking van het glas. Zo kunnen wij het glas bijvoorbeeld voorzien van een speciale coating om het glas extra isolerend te maken of kunnen wij het glas bewerken met een decoratieve folie voor een unieke uitstraling.

Kortom, bij Bas Wijnen – Bouw, Timmerwerken & Glasservice kunt u terecht voor een professionele en uitgebreide glasservice voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren en plaatsen verschillende soorten glas voor verschillende toepassingen en bieden daarnaast persoonlijk advies om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze ervaren glaszetter staat voor u klaar om u te helpen bij glasschade en om uw glasproject van A tot Z te begeleiden.

Ontdek onze mogelijkheden