Bas Wijnen

Glasservice

Heeft u glasschade of wilt u advies en nieuw glas bestellen? Via Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken komt u direct in contact met een erkende glaszetter.

Glasservice

Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken biedt professionele glasservice voor particulieren en bedrijven. Het bedrijf is een samenvoeging van Gerritzen Glas en Glasko. De voorheen geleverde diensten van deze bedrijven staan bij ons hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat glasschade onverwacht kan zijn en dat u snel een oplossing nodig heeft. Daarom staan wij altijd voor u klaar en zorgen wij ervoor dat u direct in contact komt met een erkende glaszetter. Onze glaszetter is ervaren en vakkundig en kan u helpen met verschillende soorten glasschades, zoals een glasbreuk in uw woning.

Naast onze snelle en professionele glasservice bieden wij ook advies en nieuwe glasleveringen. Daarnaast doen wij ook aan woningrenovatie, van enkel naar dubbel glas, of van dubbel naar tripel glas. We begrijpen dat het kiezen van de juiste glassoort en -afmeting belangrijk is en daarom bieden we persoonlijk advies aan. Als u dat wenst, komen we bij u langs om de situatie te bekijken en om te adviseren welk type glas het meest geschikt is.

Glassoorten

Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken biedt verschillende soorten glas aan voor verschillende toepassingen. Hieronder vindt u een overzicht van de glassoorten die wij leveren en plaatsen:

Dubbel glas / Isolatieglas HR++ & Tripel / Zonwerend glas

Dubbel glas is een thermische isolator die bestaat uit twee of meer glasplaten met daartussen een lucht- of gaslaag. Dit type glas wordt ook wel isolatieglas genoemd en is geschikt voor energiebesparing en geluidsisolatie.

Enkel glas

Enkel glas is een enkele glasplaat die geschikt is voor verschillende toepassingen, zoals in deuren en ramen.
Ook kunnen wij voor u douchewanden / glasplaten op maat leveren voor diverse doeleinden.

 

Veiligheidsglas, gehard en/of gelaagd

Gehard en gelaagd veiligheidsglas zijn speciale glassoorten die extra sterk zijn en bestand zijn tegen breuk en impact. Gehard glas wordt ook wel hardglas genoemd en is ideaal voor toepassingen waar extra sterkte nodig is, zoals in deuren en ramen.

 

 

Draadglas

Draadglas heb je in Engels, Duits en spiegeldraadglas. Spiegeldraadglas is glashelder. Dit een glassoort met een metalen draadraster in het midden van het glas. Dit type glas wordt vaak gebruikt in situaties waarbij extra veiligheid nodig is, zoals in deuren en trappenhuizen.

 

Voorzetramen

Voorzetramen zijn extra glasplaten die voor een bestaand raam worden geplaatst. Dit type glas wordt gebruikt om extra isolatie en geluidsisolatie te bieden. Voorzetramen zijn een goede oplossing als u bijvoorbeeld in een oud huis woont waar het enkel glas niet voldoende isoleert.

 

Brandwerend glas

Voorkom de verspreiding van vlammen, rook, en schadelijke gassen door brandwerend glas te zetten. Dit type glas biedt extra evacuatietijd bij brand, zodat u ruimtes veilig kunt verlaten. De benodigde glasdikte wordt bepaald op basis van de gewenste duur van de brandwerende barrière.

Figuurglas

Figuurglas, met diverse decoratieve patronen, voegt stijlvolle privacy toe aan ruimtes. Het patroon in het glas beperkt het zicht terwijl natuurlijk licht behouden blijft.

 

 

Bewerkt (geslepen) glas

Bewerkt- geslepen glas, met zijn verfijnde ontwerpen, brengt een vleugje elegantie in elke omgeving. De geslepen patronen op het glas bieden een zekere mate van privacy en laten tegelijkertijd het natuurlijke licht subtiel door.

 

Reparatie / renovatie

Naast het leveren van al deze glassoorten bieden wij ook woningrenovatie, van enkel naar dubbel glas, of van dubbel naar tripel glas. Ook kunnen wij zorgen dat uw kapotte ruit weer wordt gerepareerd.

Naast deze verschillende soorten glas, biedt Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken ook verschillende mogelijkheden voor de afwerking van het glas. Zo kunnen wij het glas bijvoorbeeld voorzien van een speciale coating, zoals: zelfreinigende-, of kalkwerende coating.

Kortom, bij Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken kunt u terecht voor een professionele en uitgebreide glasservice voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren en plaatsen verschillende soorten glas voor verschillende toepassingen en bieden daarnaast persoonlijk advies om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze ervaren glaszetter staat voor u klaar om u te helpen bij glasschade en om uw glasproject van A tot Z te begeleiden.

Ontdek onze mogelijkheden