Bas Wijnen

Dubbel glas, een uitstekende thermische isolator, wordt gevormd door het samenvoegen van twee of meer glasplaten met een tussenliggende lucht- of gaslaag. Het staat ook bekend als isolatieglas en onderscheidt zich door zijn vermogen om zowel energie te besparen als geluid buiten te houden. Dit veelzijdige type glas kan aangepast worden met diverse varianten, waaronder de combinatie met figuurglas en veiligheidsglas, waardoor het niet alleen functioneel is maar ook aanvullende esthetische en veiligheidskenmerken biedt. Of u nu streeft naar verbeterde thermische efficiëntie, geluidsreductie of een verfijnde uitstraling, dubbel glas met zijn aanpassingsmogelijkheden is een waardevolle toevoeging aan diverse bouw- en ontwerpprojecten.

Glassoorten

Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken biedt verschillende soorten glas aan voor verschillende toepassingen. Hieronder vindt u een overzicht van de glassoorten die wij leveren en plaatsen:

Naast deze verschillende soorten glas, biedt Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken ook verschillende mogelijkheden voor de afwerking van het glas. Zo kunnen wij het glas bijvoorbeeld voorzien van een speciale coating, zoals: zelfreinigende-, of kalkwerende coating.

Kortom, bij Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken kunt u terecht voor een professionele en uitgebreide glasservice voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren en plaatsen verschillende soorten glas voor verschillende toepassingen en bieden daarnaast persoonlijk advies om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze ervaren glaszetter staat voor u klaar om u te helpen bij glasschade en om uw glasproject van A tot Z te begeleiden.

Ontdek onze mogelijkheden