Bas Wijnen

In aanvulling op het uitgebreide assortiment glasvarianten, verzorgen wij tevens woningrenovaties. Hierbij kunt u denken aan de overstap van enkel glas naar dubbel glas, of zelfs naar het nog efficiëntere tripel glas. Daarnaast staan wij paraat om beschadigde ruiten te herstellen, zodat uw ruit snel en deskundig gerepareerd wordt. Ons dienstenaanbod omvat dus niet alleen de diversiteit aan glasoplossingen, maar strekt zich ook uit tot het optimaliseren en herstellen van uw woning om ervoor te zorgen dat uw glasbehoeften volledig vervuld worden.

Glassoorten

Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken biedt verschillende soorten glas aan voor verschillende toepassingen. Hieronder vindt u een overzicht van de glassoorten die wij leveren en plaatsen:

Naast deze verschillende soorten glas, biedt Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken ook verschillende mogelijkheden voor de afwerking van het glas. Zo kunnen wij het glas bijvoorbeeld voorzien van een speciale coating, zoals: zelfreinigende-, of kalkwerende coating.

Kortom, bij Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken kunt u terecht voor een professionele en uitgebreide glasservice voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren en plaatsen verschillende soorten glas voor verschillende toepassingen en bieden daarnaast persoonlijk advies om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze ervaren glaszetter staat voor u klaar om u te helpen bij glasschade en om uw glasproject van A tot Z te begeleiden.

Ontdek onze mogelijkheden