Bas Wijnen

Gehard en gelaagd veiligheidsglas zijn speciale glassoorten die extra sterk zijn en bestand zijn tegen breuk en impact. Gehard glas wordt ook wel hardglas genoemd en is ideaal voor toepassingen waar extra sterkte nodig is, zoals in deuren en ramen. Gelaagd glas bestaat uit twee of meer glasplaten die aan elkaar zijn gelamineerd met een transparante folie. Dit type glas is ideaal voor toepassingen waar extra veiligheid nodig is, zoals in balkonafscheidingen, trappenhuizen en doorvalbeveiliging.

Glassoorten

Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken biedt verschillende soorten glas aan voor verschillende toepassingen. Hieronder vindt u een overzicht van de glassoorten die wij leveren en plaatsen:

Naast deze verschillende soorten glas, biedt Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken ook verschillende mogelijkheden voor de afwerking van het glas. Zo kunnen wij het glas bijvoorbeeld voorzien van een speciale coating, zoals: zelfreinigende-, of kalkwerende coating.

Kortom, bij Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken kunt u terecht voor een professionele en uitgebreide glasservice voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren en plaatsen verschillende soorten glas voor verschillende toepassingen en bieden daarnaast persoonlijk advies om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze ervaren glaszetter staat voor u klaar om u te helpen bij glasschade en om uw glasproject van A tot Z te begeleiden.

Ontdek onze mogelijkheden