Bas Wijnen

Bewerkt- geslepen glas voegt met zijn verfijnde ontwerpen een vleugje pure elegantie en charme toe aan elke ruimte waarin het wordt toegepast. De zorgvuldig gecreëerde geslepen patronen op het glas dienen niet alleen als decoratieve elementen, maar bieden ook een welkome mate van privacy. Tegelijkertijd behouden ze op subtiele wijze het overvloedige natuurlijke licht, waardoor een harmonieuze balans ontstaat tussen een uitnodigende sfeer en persoonlijke ruimte. Of het nu gaat om het verfraaien van woonruimtes, kantoren of commerciële omgevingen, bewerkt- geslepen glas is een veelzijdig medium dat esthetiek en functionaliteit op meesterlijke wijze combineert, en een tijdloze meerwaarde biedt aan elke setting waarin het wordt geïntegreerd.

Glassoorten

Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken biedt verschillende soorten glas aan voor verschillende toepassingen. Hieronder vindt u een overzicht van de glassoorten die wij leveren en plaatsen:

Naast deze verschillende soorten glas, biedt Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken ook verschillende mogelijkheden voor de afwerking van het glas. Zo kunnen wij het glas bijvoorbeeld voorzien van een speciale coating, zoals: zelfreinigende-, of kalkwerende coating.

Kortom, bij Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken kunt u terecht voor een professionele en uitgebreide glasservice voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren en plaatsen verschillende soorten glas voor verschillende toepassingen en bieden daarnaast persoonlijk advies om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze ervaren glaszetter staat voor u klaar om u te helpen bij glasschade en om uw glasproject van A tot Z te begeleiden.

Ontdek onze mogelijkheden