Bas Wijnen

Draadglas kent verschillende varianten, waaronder Engels, Duits en spiegeldraadglas. Spiegeldraadglas staat bekend om zijn heldere en transparante karakter. Het betreft een specifiek type glas waarbij een metalen draadraster zich in het midden van het glas bevindt. Dit glas wordt veelvuldig toegepast in situaties waar extra veiligheidsniveaus essentieel zijn, denk hierbij aan deuren en trappenhuizen waar robuuste bescherming en helder zicht gewenst zijn. Met zijn combinatie van functionaliteit en helderheid, biedt spiegeldraadglas een uitstekende oplossing voor ruimtes waar veiligheid en esthetiek hand in hand gaan.

Glassoorten

Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken biedt verschillende soorten glas aan voor verschillende toepassingen. Hieronder vindt u een overzicht van de glassoorten die wij leveren en plaatsen:

Naast deze verschillende soorten glas, biedt Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken ook verschillende mogelijkheden voor de afwerking van het glas. Zo kunnen wij het glas bijvoorbeeld voorzien van een speciale coating, zoals: zelfreinigende-, of kalkwerende coating.

Kortom, bij Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken kunt u terecht voor een professionele en uitgebreide glasservice voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren en plaatsen verschillende soorten glas voor verschillende toepassingen en bieden daarnaast persoonlijk advies om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze ervaren glaszetter staat voor u klaar om u te helpen bij glasschade en om uw glasproject van A tot Z te begeleiden.

Ontdek onze mogelijkheden