Bas Wijnen

Minimaliseer effectief de uitbreiding van vlammen, rook en schadelijke gassen door gebruik te maken van brandwerend glas. Deze specifieke glasvariant verlengt de tijd die beschikbaar is voor evacuatie in het geval van een brand, waardoor u de mogelijkheid heeft om ruimtes op een veilige manier te verlaten. Het bepalen van de optimale glasdikte voor uw toepassing gebeurt op basis van de beoogde duur van de brandwerende bescherming die nodig is. Hierdoor ontstaat een doeltreffende barrière die niet alleen veiligheid biedt, maar ook gemoedsrust in situaties waarin elke seconde telt.

Glassoorten

Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken biedt verschillende soorten glas aan voor verschillende toepassingen. Hieronder vindt u een overzicht van de glassoorten die wij leveren en plaatsen:

Naast deze verschillende soorten glas, biedt Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken ook verschillende mogelijkheden voor de afwerking van het glas. Zo kunnen wij het glas bijvoorbeeld voorzien van een speciale coating, zoals: zelfreinigende-, of kalkwerende coating.

Kortom, bij Bas Wijnen – Glasservice & Timmerwerken kunt u terecht voor een professionele en uitgebreide glasservice voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren en plaatsen verschillende soorten glas voor verschillende toepassingen en bieden daarnaast persoonlijk advies om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze ervaren glaszetter staat voor u klaar om u te helpen bij glasschade en om uw glasproject van A tot Z te begeleiden.

Ontdek onze mogelijkheden