Bas Wijnen

Bouw

Heeft u bouwplannen? Bas Wijnen – Bouw, Timmerwerken & Glasservice realiseert vakkundige bouwprojecten voor zowel particulieren als bedrijven.

Particulieren

Het bouwen van een nieuwe woning is een belangrijke investering en daarom is het begrijpelijk dat u wilt samenwerken met een ervaren en betrouwbare aannemer.
Bij Bas Wijnen – Bouw, Timmerwerken & Glasservice begrijpen we dit als geen ander en zorgen we ervoor dat uw bouwproject van A tot Z soepel verloopt. We begeleiden u gedurende het hele proces, vanaf het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering. We nemen alle bouwactiviteiten voor onze rekening, zoals het plaatsen van funderingen, het optrekken van muren, het installeren van deuren en ramen, het leggen van vloeren en het aanleggen van elektriciteit en sanitair. We werken samen met betrouwbare en ervaren leveranciers en onderaannemers om ervoor te zorgen dat uw woning wordt gebouwd volgens uw specificaties en met de hoogste kwaliteit.

Bedrijven

Bas Wijnen – Bouw, Timmerwerken & Glasservice is ook gespecialiseerd in het bouwen van kantoorpanden, winkels en utiliteitsgebouwen voor de zakelijke markt. We begrijpen dat bedrijven vaak specifieke wensen en eisen hebben voor hun gebouwen en we werken nauw samen met onze zakelijke klanten om aan deze eisen te voldoen. We hebben ruime ervaring in het ontwerpen en bouwen van zakelijke panden en we begrijpen dat efficiĆ«ntie en doeltreffendheid essentieel zijn. We zorgen ervoor dat uw bedrijfslocatie optimaal wordt ingedeeld en dat de bouw zo snel en efficiĆ«nt mogelijk verloopt, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. We zijn bekend met de lokale regelgeving en werken volgens de hoogste veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat uw gebouw veilig en duurzaam is.

Ontdek onze mogelijkheden